Aktiviteter för grupper

Varva möten och arbete med fartfyllda, spännande och inspirerande aktiviteter.

Granö. Hundspann. Foto Patrick Trägårdh

Här kommer ett urval som passar både små och stora grupper. Fler tips hittar du här.

1) Hundspann i mäktigt vinterlandskap
Stärk sammanhållningen i arbetsgruppen med en hundspannstur på Granö Beckasin. Ni får lära er köra ett eget hundteam och uppleva Norrlands magiska vinterlandskap. 
Kontakta: receptionen
Information 

2) Guidad skotertur och möte med skogens konung
På Älgens hus tar erfarna guider med dig ut på en härlig skoterupplevelse. Gruppen serveras lunch eller fika i samband med turen och som avslutning får du träffa älparkens tama älgar.
Kontakta: Daniel Johansson
Information

3) Forsränning i Vindelälven
Forsränning bland vågor och valsar i en av Europas sista orörda älvar. Välj mellan lätt, medel eller tuff forsränning. Alla guider är licensierade forsrännare.
Kontakta: Robert Holmlund
Information 

4) Dryckesprovning på REX
I REX personligaste lokal Arresten, bakom lyckta dörrar, har ni möjlighet att samla ert sällskap för dryckesprovningar. Valet är ert och tillsammans med kunnig sommelier från Rex genomförs  provningar med öl, vin eller cocktails, med eller utan mat.
Kontakta: Emma Renström
Information 

5) Bakom kulisserna på Norrlandsoperan
Norrlandsoperan är en spännande arbetsplats med flera avdelningar, ateljéer och scener. Besök våra verkstäder och ateljéer, titta på våra scener och salonger. Få mer kunskap om aktuell scenkonst och lyssna till historiska tillbakablickar.
Kontakta: receptionen
Information 

6) Ett besök till Gitarrhimlen
Guitars - The Museum visar en av världens finaste gitarrsamlingar och vad passar inte bättre än att få en egen guidad tur i utställningen?
Kontakta: receptionen
Information 

Till mötessidan