Lillängets vildmarkscamping

Adress: Lillänget, 91692 Bjurholm  visa karta
Område: Bjurholm (Skogsmiljö, Älvnära)

Stugor, camping | En naturskön plats vid Lögdeälven. Här kan du njuta av den outbyggda skogsälven och lära känna dess historia som fenomenal timmertransportör i flottarmuseet "Skogsälvens hus".

Lillängets vildmarkscamping har plats för husvagnar och tält. Tillgång till vedeldad bastu, eldstäder, vindskydd och torrdass som är handikappanpassat.
Flottarkojan har byggts med gamla härbärgen som förebild. Timrade väggar, träbritsar och en eldpall i kojans mitt ger den rätta flottarkänslan. Här är det möjligt att äta sin matsäck i kojan - eller att prova sängplatserna!
Bygden arrangerar flera olika evenemang under året vid Lillänget.

Den outbyggda Lögdeälven är populär bland fiskare och vandrare. Inte så konstigt - fisket efter lax, havsöring och harr är av hög klass, och naturen erbjuder många fina miljöer för växter och djur.

Lögdeälvens Vildmarksled längs Lögdeälven är totalt 85 km. Varav 32 km går genom Bjurholms kommun och 53 km genom Nordmalings kommun. Det finns 15 vindskydd och 5 övernattningsstugor.

Vintertid finns det välpreparerade skoterleder längs båda sidor om Lögdeälven med anknytning till Vildmarksledens vindskydd och övernattningsstugor.

Recensioner

Faciliteter och service

 • Skogsmiljö
 • Generella faciliteter
  24 timmars check-in Grill/grillplats Husdjur tillåtna Gemensamt utrymme Bastu Gemensam WC
 • Mat & Dryck på plats
  Självhushåll

Kontaktinformation

 • Gatuadress
  Lillänget
 • Postadress
  91692 Bjurholm

I närheten av

Sevärdhet
 • Älgens Hus 10 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.

Se omdömen

Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.