Jonas Gardell 30 år tillsammans

Område: Umeå
Arena/Plats: Aula Nordica
Kategori: Stand-up
Datum: Fredag 5 maj 2017

Det är över 30 år sen Jonas Gardell gav ut sin första roman. 30 år sen han gjorde sin första show. 30 år sen han blev ihop med Mark.

Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Maj
Fredag 5 maj 2017 19:30 - 00:00 Aula Nordica

Kontaktinformation

Länkar

Hotell

Hotell Björken

Avstånd: 391 meter
Välkommen till Norrlands största hotell! Hotell Björken ligger bekvämt nära Umeå Universitet, Centrum, Umeå Airport, Folkets Hus, och Norrlands Universitetssjukhus. I närheten ligger även Bildmuseet och Västerbottens Museum.
Hotell

OK Hotell

Avstånd: 1,8 km
OK Hotell ligger i ett lugnt villakvarter, 10 minuters promenad från centrum. För den som söker avkoppling finns grönområdet Gammlia i närheten. Samtliga rum har kabel-TV,radio, telefon och dusch. Trådlöst internet ingår.
Hotell

Hotell Gamla Fängelset

Avstånd: 1,5 km
Hotell Gamla Fängelset är ett enstjärnigt hotell. Huset uppfördes 1861 och var sedan dess fram till 1981 Västerbottens länscellfängelse. Under 2007 renoverades byggnaden varsamt och har idag 23 enkelrum, två fyrbäddsrum och två dubbelrum. De har också ett konferensrum för möten och festligheter som rymmer 35 personer.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 5 maj 2017 19:30 - 00:00 @ Aula Nordica
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.