Joe Labero A Magic World

Område: Umeå
Kategori: Övrigt
Datum: Fredag 24 mar 2017

Han har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. För inget är vad det verkar i denna intima och närgångna close up-show, där Labero tar dig med på en svindlande resa genom hans magiska värld, helt utan skyddsnät.

Så välkommen att bli förförd och förundrad när en av planetens skickligaste illusionister gästar en ort nära dig i Sverige. Kom bara ihåg att du aldrig någonsin får släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Welcome to a magic world!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Mar
Fredag 24 mar 2017 19:30 - 00:00 Umeå Energi Arena Vind (f.d Exel Arena)

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90 13 31 80
Kontaktperson
Biljettcentrum

Prisinformation

Prisinformation
Ordinarie: 695 kr Barn t.o.m 14 år: 320 kr

Länkar

Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 954 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.
Hotell

OK Hotell

Avstånd: 426 meter
OK Hotell ligger i ett lugnt villakvarter, 10 minuters promenad från centrum. För den som söker avkoppling finns grönområdet Gammlia i närheten. Samtliga rum har kabel-TV,radio, telefon och dusch. Trådlöst internet ingår.
Hotell

Hotell Gamla Fängelset

Avstånd: 892 meter
Hotell Gamla Fängelset är ett enstjärnigt hotell. Huset uppfördes 1861 och var sedan dess fram till 1981 Västerbottens länscellfängelse. Under 2007 renoverades byggnaden varsamt och har idag 23 enkelrum, två fyrbäddsrum och två dubbelrum. De har också ett konferensrum för möten och festligheter som rymmer 35 personer.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 24 mar 2017 19:30 - 00:00 @ Umeå Energi Arena Vind (f.d Exel Arena)
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.