Sonja Aldén

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå stads kyrka
Kategori: Konserter
Datum: Söndag 14 maj 2017

Sonja Aldén åker i vår ut på en egen turné, "Meningen med livet"! Med på resan har hon två musiker och helt nyskriven musik.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Maj
Söndag 14 maj 2017 17:00 - 00:00 Umeå stads kyrka

Länkar

Hotell

Hotell Gamla Fängelset

Avstånd: 381 meter
Hotell Gamla Fängelset är ett enstjärnigt hotell. Huset uppfördes 1861 och var sedan dess fram till 1981 Västerbottens länscellfängelse. Under 2007 renoverades byggnaden varsamt och har idag 23 enkelrum, två fyrbäddsrum och två dubbelrum. De har också ett konferensrum för möten och festligheter som rymmer 35 personer.
Hotell

Elite Hotel Mimer Umeå

Avstånd: 206 meter
I den anrika gamla Mimerskolan har Elite Hotels of Sweden skapat ett fantastiskt hotell där man noga bevarat känslan från en svunnen tid. När du kliver upp för den röda mattan som leder dig in till den magnifika lobbyn stannar tiden en stund – det är historien som kommer ifatt tillsammans med en helt unik miljö, en flärdfull och varm inredning.
Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 334 meter
Ett av Umeås modernaste hotell med bästa läget mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping och restauranger runt hörnet, gratis wifi i en mysig atmosfär med rum som erbjuder stadens bästa utsikt.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 14 maj 2017 17:00 - 00:00 @ Umeå stads kyrka
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.