Umeå Musiksällskaps Vårkonsert

Område: Umeå
Arena/Plats: NorrlandsOperan
Kategori: Konserter
Datum: Söndag 7 maj 2017

Dags igen för Musiksällskapets traditionella vårkonsert. Denna gång bjuder sällskapets symfoniorkester på ett blandat program med klassiska verk, musik ur TV-serier och filmmusik.

Klassiskt: Den österrikiske kompositören J N Hummels variationer över ”Ach, Du lieber Augustin” och P Tjajkovskijs violinkonsert. Som solist i violinkonserten medverkar Fredrik Syberg, till vardags violinist i NorrlandsOperans symfoniorkester.
TV-musik: Ur Band of Brothers, Downton Abbey och House of Cards
Filmmusik: Ur World of Warcraft och Cinema Paradiso

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Maj
Söndag 7 maj 2017 18:00 - 20:00 NorrlandsOperan

Kontaktinformation

Länkar

Hotell

Elite Hotel Mimer Umeå

Avstånd: 333 meter
I den anrika gamla Mimerskolan har Elite Hotels of Sweden skapat ett fantastiskt hotell där man noga bevarat känslan från en svunnen tid. När du kliver upp för den röda mattan som leder dig in till den magnifika lobbyn stannar tiden en stund – det är historien som kommer ifatt tillsammans med en helt unik miljö, en flärdfull och varm inredning.
Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 239 meter
Ett av Umeås modernaste hotell med bästa läget mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping och restauranger runt hörnet, gratis wifi i en mysig atmosfär med rum som erbjuder stadens bästa utsikt.
Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 121 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 7 maj 2017 18:00 - 20:00 @ NorrlandsOperan
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.