Dimensioner

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Teater, dansföreställningar
Datum: Onsdag 15 nov 2017

Från ett första möte på en fest får vi följa hur en kärleksrelation mellan biodlaren Roland och kvantfysikern Marianne utvecklas genom några av de oändliga riktningar en relation kan ta vid varje givet ögonblick.

En gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Genom att leka med parallella universum formar dramatikern en sällsynt kärlekshistoria där ordval leder till astronomiskt olika konsekvenser.

Pjäsen skrevs 2012 av det 29-åriga brittiska stjärnskottet Nick Payne och erhöll också The Evening Standards prestigefulla teaterpris.

"Dimensioner", i original "Constellations", har gjort succé på Broadway med Jake Gyllenhaal och Ruth Wilson i rollerna. När pjäsen nu sätts upp i Sverige är det i regi av Carl Johan Karlson, som tidigare regisserat "Katt på hett plåttak", "Skimrande vattnet" och "Bra människor".

I rollerna ser vi Krister Kern och Marie Robertson. Marie Robertson är känd från bland annat Rederiet, Äkta människor, Rallybrudar och Cockpit och Krister Kern har medverkat i bland annat Hinsehäxan och Kommissarie Winter.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Nov
Onsdag 15 nov 2017 19:00 - 20:20 Väven

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)90 – 77 08 70
Kontaktperson
Meta Tunell
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
195 kr, Scenpass 155 kr, Student 175 kr, Ungdom 100 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 15 nov 2017 19:00 - 20:20 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.