Mando Diao

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Söndag 22 okt 2017

Mando Diao är den svenska världssuccén som genomgått sin mest utmanande tid hittills – och som kommit ut på andra sidan med ett av deras bästa album: Good Times. Med förnyad energi och med full fokus på bandets magiska liveshower förbereder sig kvintetten nu för en efterlängtad höstturné i Norden! I Umeå gästar de Vävenscenen.

Insläpp kl 19:00, start: 20:00. Supportakt: Diskopunk

Om Mando Diao:
Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. Med åtta studioalbum (+ samlingsskiva och liveskiva bland annat) och över 1,5 miljoner skivor har Mando Diao varit en kraft att räkna med, från debuten 2002.

Det har blivit över 1500 konserter i över 30 länder – där man har flera gånger varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler. Det är också en liveshow som inte sällan hyllas – och har bland annat genererat Rockbjörnens pris som ”Årets Livegrupp”.

Efter en omtumlande tid så har bandet landat på fötter igen – och som de har gjort det. Senaste albumet Good Times har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Okt
Söndag 22 okt 2017 20:00 - 23:30 Väven

Snabbfakta

Åldersgräns
18

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
Inträde 280 kr. Förköp på ticketmaster.se

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 22 okt 2017 20:00 - 23:30 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.