Lars Winnerbäck & Melissa Horn

Område: Umeå
Arena/Plats: Hedlundadungen
Kategori: Evenemang, Konserter
Datum: Lördag 18 aug 2018

Två av Skandinaviens mest populära artister under en magisk sommarkväll i Umeå.
Lars Winnerbäck åker ut på sommarturné och gör sitt nordligaste stopp i Umeå, där Melissa Horn öppnar kvällen med en egen konsert.

I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion.

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck - Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.
På grund av det hårda biljettrycket till konserten med Lars Winnerbäck i Umeå den 18 augusti har arrangörerna beslutat att ge er en extra present för att göra kvällen extra speciell. Melissa kommer komplettera Lasse perfekt och göra detta till en magisk sommarkväll på Hedlundadungen i Umeå.
Melissa Horn är idag en av Skandinaviens största artister och spelar ständigt för utsålda hus, senast på en stor soloturné hösten 2017 då hon bland annat fyllde tre Cirkus i Stockholm.

Konserten arrangeras av Brännbollsyran.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Aug
Lördag 18 aug 2018 17:00 - 20:00 Hedlundadungen

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 18 aug 2018 17:00 - 20:00 @ Hedlundadungen
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.