Pettson och Findus – Pannkakstårtan

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Barn
Datum: Måndag 30 apr 2018

”Pannkakstårtan” är den allra första boken om gubben och katten. Föreställningen berättar om när katten fyller år, vilket han ju gör tre gånger om året! Som alltid när Findus fyller år ska det bakas pannkakstårta.

”Pannkakstårtan” är den allra första boken om gubben och katten. Föreställningen berättar om när katten fyller år, vilket han ju gör tre gånger om året! Som alltid när Findus fyller år ska det bakas pannkakstårta. Snart upptäcks att mjölet har tagit slut och Pettson bestämmer sig för att cykla till affären för att införskaffa det nödvändig. Men – då visar det sig att det är punktering på cykeldäcket, och det är då komplikationerna stöter till. Allt löser sig till slut, och till och med grannen Gustafsson blir inbjuden på pannkakstårtskalaset.

55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som ett ofrivilligt besök i brunnen, påhälsning av både granne och förrymd tjur och en verkligt ofrivillig sittning i en hel korg med ägg! Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna. Det är absolut en föreställning att roas av tillsammans!

I rollerna:
Pettson – Ingemar Bernthsson
Findus – Malin Vispe
Gustavsson – Martin Ibohm
Manus, musik och regi: Ingemar Bernthsson

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Apr
Måndag 30 apr 2018 18:00 - 19:00 Väven

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
180 kr.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 30 apr 2018 18:00 - 19:00 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.