Art Friday med performance och musik på Bildmuseet!

Område: Umeå
Arena/Plats: Bildmuseet
Kategori: Musik, nöje, Utställningar, Övrigt
Datum: Fredag 18 maj 2018

Art Friday! Fredagskväll med läsningar, performance och musik. Baren öppnar 17:00. Från klockan 18:00 och hela kvällen läser konstnärer och konststudenter text och poesi, varvat med olika musikakter.

Art Friday! Fredagskväll med läsningar, performance och musik. Baren öppnar 17:00. Från klockan 18:00 och hela kvällen läser konstnärer och konststudenter text och poesi, varvat med olika musikakter. Kvällen arrangeras i samarbete med Gore Text och Konsthögskolan. It’s time for some emotional GORE!

Gore Text är en plattform för text som konstnärligt medium. Den är ett initiativ av konststudenterna Linnea Johnels och Julia Sjölin, och har tidigare ägt rum i Konsthögskolans galleri och på Konstfrämjandet i samband med Littfest.

Bildmuseet har öppet hela fredagen, men afterworken startar 17:00. Restaurangen erbjuder en lätt meny för den som vill äta en bit. Vill du fortsätta kvällen efter 21:00 så är det bara en kort promenad till Umeås nattliv.

Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Maj
Fredag 18 maj 2018 17:00 - 21:00 Bildmuseet

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 18 maj 2018 17:00 - 21:00 @ Bildmuseet
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.