Umeriver Swimrun

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå centrum
Kategori: Aktiviteter, Övrigt, Idrott, hälsa
Datum: Lördag 18 aug 2018

Välkommen till premiärupplagan av Umeriver Swimrun som tar dig med på en resa genom Umeås historia. Umeriver Swimrun mäter 21,5 km och genomförs individuellt eller i par. Med simsträckor i Umeälven och löpning i Umeå älvdal blir upplevelsen något utöver det vanliga. Starten sker vid broparken, i närhet till Umeå centrum.

Swimrun är en snabbt växande sport som kom till Sverige 2006 då loppet Ö till Ö arrangerades för första gången i Stockholms Skärgård. Swimrun går ut på att springa och simma ett antal sträckor, mellan land och öar, utan att stanna emellan. Det finns både tävlingar som genomförs individuellt som Umeriver Swimrun, men även de som genomförs i par där deltagarna får vara max 10 meter ifrån varandra.

Swimrun kan genomföras av alla som kan springa och simma. Givetvis underlättar det mycket om man kan crawla men även bröstsim fungerar. Många blir avskräckta av simsträckorna, men man bör ha i åtanke att våtdräkten och eventuella flythjälpmedel ger en otrolig flytkraft. Fördelar med att simma i Umeälv är att ni slipper vågor och dessutom får ni stor hjälp av vattnets flöde.

Häng med på en unik upplevelse där blandningen av vatten och land kommer att ge er en minnesvärd upplevelse i Umeås vackra älvdal!

För mer information om anmälan och utrustning etc, besök hemsidan via länken nedan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Aug
Lördag 18 aug 2018 11:00 Umeå centrum

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 18 aug 2018 11:00 - 11:00 @ Umeå centrum
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.