EM-kval i volleyboll: Sverige möter Finland

Område: Umeå
Kategori: Idrott, hälsa
Datum: Lördag 25 aug 2018

EM-kvalet i augusti är viktigare än på länge. Fler EM-platser än tidigare står på spel och både damerna och herrarna har stora chanser att nå sitt första slutspel på många år. Senast herrlandslaget spelade EM-slutspel var för 25 år sedan och för damerna var det 35 år sedan senast.

I augusti möter det svenska damlandslaget Finland. Svensk damvolleyboll har aldrig varit starkare och med stjärnor som Isabelle ”Bella” Haak tror den lokala arrangören att man ska kunna fylla Umeå Energi Arena Vatten och skapa härlig stämning. Extra kul är att även IKSU Volleys egen Fanny Åhman är uttagen i EM-truppen vilket man kan gissa kommer att bidra till ett stort intresse för matchen.

Umeå är en anrik volleybollstad där de flesta i vuxen ålder minns IKSU:s glansdagar både på herr- och damsidan för cirka 20 år sedan. Vi är glada och stolta att kunna erbjuda Norrlands idrottsstad volleyboll på yttersta nivå och matchen kommer att inramas med kringaktiviteter för att bli en upplevelse för hela familjen. Vi hoppas att alla tar chansen att se detta talangfulla lag när de kommer till Umeå och visar upp vår idrott, säger Julia Enlund från Stöcke IF.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Aug
Lördag 25 aug 2018 17:00 Umeå Energi Arena Vatten (f.d Udominate arena)

Kontaktinformation

Kontaktperson
Julia Enlund, Gabriella Hed Vall
E-post
[email protected] [email protected]

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 25 aug 2018 17:00 - 17:00 @ Umeå Energi Arena Vatten (f.d Udominate arena)
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.