Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Evenemang, Teater, dansföreställningar
Datum: Söndag 23 sep 2018

Fredrik Apollo Asplund – dansare, skådespelare, dj och författare – är mångsysslaren vars livsberättelser har gjort stor succé bland unga. Hans självbiografiska berättelse Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus beskriver en pojke från de värmländska skogarna som är född för att ta hand om gården, men som drömmer om Flashdance.

Fredrik Apollo Asplund beskriver sig själv som en dampeuforisk medelålders bög. Han är skådespelare, men är också go-go-dansare för bland andra Rebecca & Fiona och talar flytande arabiska. Under rubriken Professor Bög gjorde han en serie radioreportage för P3 om sexualitet och identitet i Libanon. Han har även under pseudonymen A of Arabia rapporterat inifrån den dolda och förbjudna gayvärlden i Syrien. Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus är en personlig, dråplig, kärlekstörstande, dansant, galen, sökande och ömsint bok om hans liv i ytterligheternas förlovade land.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Sep
Söndag 23 sep 2018 16:00 - 17:00 Väven

Kontaktinformation

Kontaktperson
Cecilia Flodström
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
50 kr Biljettpris: 50 kr. Biljett köps i Vävens kulturreception.  

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 23 sep 2018 16:00 - 17:00 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.