Umeås Roligaste 2018

Område: Umeå
Arena/Plats: Harriets
Kategori: Stand-up
Datum: Fredag 31 aug 2018

Som inledning på hösten vill HACK visa upp Umeås humorscen på ett annat sätt än tidigare, därför anordnas en tävling där vanliga Umeåbor ska försöka få en publik att skratta. Tävlingen Umeås Roligaste går ut på att vaska fram Umeås roligaste person. I tävlingen kommer 10 personer med blandad scenvana att göra upp om titeln ”Umeås Roligaste 2018”. Varje deltagare får 5 minuter på scenen och sedan röstas de tre favoriterna fram som får göra upp i finalracet med ytterligare 5 minuter vardera på scenen. Förutom titeln och äran som Umeås Roligaste så får vinnaren en trerättersmiddag för två på Harriets samt chansen att få uppträda under en av höstens HACK.

Tävlingen gå av stapeln i Harriets Salong den 31 augusti och alla de som känner sig träffade och manade är välkomna att söka till tävlingen. Man söker genom att skicka ett klipp på tre till fem minuter där man drar dina skämt till "[email protected]" senast 10:e augusti. Blir man en av de utvalda tävlande får man också råd och tips av Erik samt chans att testa sina skämt för en mindre publik på någon av Umeås mindre scener innan tävlingen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
31 Aug
Fredag 31 aug 2018 18:00 - 22:00 Harriets

Kontaktinformation

Kontaktperson
Erik moberg
E-post
[email protected]

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 31 aug 2018 18:00 - 22:00 @ Harriets
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.