Svensktopps-Kalaset

Område: Umeå
Arena/Plats: Ersboda Folkets Hus
Kategori: Musik, nöje
Datum: Onsdag 10 okt 2018

I höst beger sig fem av våra största dansbandslegendarer på stor konsertturne. Premiären blir i Norrland och första kvällen går av stapeln i Härnösand 5/10.

- ”Nu tar vi dansbandsmusiken ut i konserthusen! Nostalgi!”, säger Agneta & Peter

Bänka er och förvänta hits och oförglömliga svensktoppsklassiker som Till min kära, Gråt inga tårar och Dom sista ljuva åren. Det blir en helkväll med svensktopp, country, schlager och dansband. Med några av våra största dandsbandsstjärnor i Norden på scenen.

Vad sägs om älskade klassiker, svensktopps och dansbandshits som ”Till min kära”, ”Gråt inga tårar”, ”Dom sista ljuva åren”, ”Främling” och många, många fler. Vi lovar en oförglömlig afton!

- ”Nu släpper vi biljetterna! Det blir en tre veckor lång konsert i Sverige och Finland. Från Luleå i norr ner till Bollnäs!”, berättar Peter Grundström

Missa inte premiärturnén av ”Svensktopps-Kalaset” som går av stapeln i Norrland, med premiär i Härnösand. Stolta presenterar vi våra folkkära svensktoppsartister. Alla med bakgrund i Sveriges och Norden största dansband och nu med egna solokarriärer. Alla med stora svensktoppshits, rekord och klassiker. Nu tillsammans på samma scen för allra första gången!

- ”Folk får inte höra dessa låtar på radion längre. Det känns så kul att få göra detta i konsertversion för vår publik!”, berättar programledarparet Agneta & Peter

- ”Vi representerar en genre och musikstil som sitter djupt rotad i den svenska folksjälen. Hur många par har inte mötts just till tonerna av dansbands och svensktoppsmusik en varm sommarkväll? Det är ju det svenskaste vi har. Sommarminnen av lövade logar, björkdoft och en svängom i parken. Vem minns inte det? En otroligt älskad musikform som vi nu tar ut i konserthusen”, säger Agneta Olsson

Kvällen Du inte får missa! Bänka Dig, spänn fast säkerhetsbältet och luta Dig tillbaka! ”Svensktopps-Kalaset” kommer till stan!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Okt
Onsdag 10 okt 2018 19:00 - 21:30 Ersboda Folkets Hus

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 10 okt 2018 19:00 - 21:30 @ Ersboda Folkets Hus
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.