Cykeläventyr till Hässningsberget

Område: Umeå
Arena/Plats: IKSU
Kategori: Natur
Datum: Lördag 6 okt 2018

När luften börjar bli klarare och hösten gör entré tar vi våra cyklar och njuter av naturens säsongskifte. Turen kommer att ta oss genom blandad terräng och ge oss en enastående utsikt över staden från Hässingbergets topp. Tillsammans kryper vi upp framför brasan medan kvällsljuset sänker sig över berget. Efter en natt till naturens sus samlas vi för frukost och efter en stunds vila rullar vi tillbaka mot staden utvilade.

Vi samlas vid Iksu Sport mätta och belåtna vid 16.00 för avfärd mot Hässingberget. Sen börjar vi rulla mot vår destination som kommer att gå genom asfalt och mer naturnära miljöer. När vi når berget är det en promenad mot toppen som vi gemensamt tar oss uppför.
Väl på toppen letar vi upp en mysig lägerplats och pustar ut. Ledarna ordnar med middag medan du kan spana ut över de vackra vyerna som sträcker sig mot Umeås stad. Till skenet av en brasa och mätta i magarna rundar vi av kvällen och kryper sen till kojs.
På morgonen samlas vi för en gemensam frukost och njuter av läget. Beroende på väder och gruppens önskemål kanske vi tar en tur runt berget och utforskar området innan vi beger oss hem igen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Okt
Lördag 6 okt 2018 16:00 - 23:00 IKSU

Kontaktinformation

Kontaktperson
Fanny Kyrö
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
Pris 180kr + (100kr för medlemskap i IKSU om man inte redan är det)

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 6 okt 2018 16:00 - 23:00 @ IKSU
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.