En föreställning om att vara eljest med Ida Hillebjörk

Område: Umeå
Arena/Plats: Elite Hotel Mimer
Kategori: Föreläsning, berättelse
Datum: Fredag 28 sep 2018

"Aldri har väl någe storverk gjorts genom att säg att he int gå. Följ dina drömmar, gå din egen väg och va på rikt. Är det då nån som skull tyck du verka nalta eljest, då vet du att du är på rätt väg”.

Ida Hillebjörk är det kreativa snillet bakom såväl citatet ovan, som klädmärket IDAG och butiken Eljest. Under Umeå Fashion Week lanserar hon nya höstplagg och dessutom en hel möbelserie. Som grädde på moset toppas detta med en föreställning där Ida berättar om hur och varför hon gått sin egen väg och vilka drömmar hon har för framtiden. Med sig på scen har hon Hanna Jerndal Band som kommer spela livejazz. Det här är en föreställning om att vara eljest.
Biljetten gäller även som entré till efterfest med mingel, shopping till releasefestpriser, ett glas bubbel och en goodiebag.

OBS! Biljetter släpps fredag 27 juli och kan då köpas i Eljest webshop eller i Eljest butik på Skolgatan 57. From v 31 kommer biljtter även finnas tillgängliga i receptionen hos Elite Hotel Mimer.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Sep
Fredag 28 sep 2018 19:00 - 21:00 Elite Hotel Mimer

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 28 sep 2018 19:00 - 21:00 @ Elite Hotel Mimer
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.