Om övergivna platser på Bildmuseet

Område: Umeå
Arena/Plats: Bildmuseet
Kategori: Föreläsning, berättelse, Utställningar
Datum: Söndag 21 okt 2018

Alejandro Haieks föreläser på Bildmuseet i anslutning till utställningen Ekologins visionärer och utgår ifrån hans egna arbete i vilket han arbetat med att återuppliva övergivna platser och förfallna sociala områden. Alejandro Haiek är arkitekt och adjunkt vid Arkitekthögskolan i Umeå.

Forskarföreläsning
Alejandro Haiek / Post-Industrial Landscapes: A look into diverse ecology and cooperative urban re-engineering.

Alejandro Haiek är arkitekt och adjunkt vid Arkitekthögskolan i Umeå. Han är grundare av LAB.PRO.FAB och The Public Machinery.

På Bildmuseet föreläser Alejandro Haiek i anslutning till utställningen Ekologins visionärer som presenterar alternativa förhållningssätt och idéer om människans relationer till naturekologier, sociala ekologier och mentala ekologier. De medverkande konstnärerna föreslår mer hållbara inställningar till människans plats på jorden. Alejandro Haieks föreläsning utgår ifrån hans egna arbete i vilket han arbetat med att återuppliva övergivna platser och förfallna sociala områden. Alejandro Haieks arbete fokuserar på gräsrotsinitiativ för att engagera lokala grupper att själva förändra sina sociala situationer och de byggda miljöerna omkring dem.

Föreläsningsspråk: engelska.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Söndag 21 okt 2018 14:00 - 15:00 Bildmuseet

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 21 okt 2018 14:00 - 15:00 @ Bildmuseet
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.