Om postindustriella landskap på Bildmuseet

Område: Umeå
Arena/Plats: Bildmuseet
Kategori: Föreläsning, berättelse, Utställningar
Datum: Söndag 21 okt 2018

Välkommen till en öppen söndagsföreläsning med Alejandro Haiek, Arkitekthögskolan, Umeå universitet. Evenemanget är en del av programmet till Bildmuseets utställning Ekologins visionärer. Fri entré.

Forskarföreläsning
Alejandro Haiek / Post-Industrial Landscapes: A look into diverse ecology and cooperative urban re-engineering.

Välkommen till en öppen söndagsföreläsning med Alejandro Haiek, Arkitekthögskolan, Umeå universitet. Evenemanget är en del av programmet till Bildmuseets utställning Ekologins visionärer. Föreläsningsspråk: engelska. Fri entré.

Alejandro Haiek är arkitekt och adjunkt vid Arkitekthögskolan i Umeå. I samarbete med olika konstgrupper, stadsaktivister och gräsrotsrörelser har han skapat The Public Machinery, en serie deltagandeprojekt inriktade på demokratisering av stadsmiljön och återupplivning av inaktiva och oreglerade landskap. Han är en av grundarna till Lab.Pro.Fab.

Konstverken i Bildmuseets utställning Ekologins visionärer presenterar alternativa förhållningssätt och idéer om människans relation till naturekologier, sociala ekologier och mentala ekologier - system som ofrånkomligen hänger samman och påverkar varandra.

Till utställningen hör ett program med seminarier, föreläsningar och filmvisning, varav detta evenemang är en del.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Söndag 21 okt 2018 14:00 - 15:00 Bildmuseet

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 21 okt 2018 14:00 - 15:00 @ Bildmuseet
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.