Fauna

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Övrigt
Datum: Onsdag 17 okt 2018

Djurisk bra cirkuspoesi
På andra sidan den tunna gränslinjen mot djurriket myllrar paradisfåglar, trollsländor, reptiler och spindlar i ett nyansrikt samspel. Det förtrollande, lekfullt och mycket vackert.

De kommer från hela världen men möttes på Dans- och cirkushögskolan i Stockholm. Fem akrobater som tidigare turnerat med några av världens främsta cirkuskompanier som kanadensiska 7 Fingers och australiska Gravity & Other Myths, har nu bildat ett eget kompani.

Fauna är det samlade djurbestånd som förekommer inom ett visst område, i en viss miljö eller under en viss tidsperiod. Här omvandlar akrobaterna sina kroppar till paradisfåglar, spindlar, reptiler, lemurer och grodor. Här finns ömsesidigt beroende, sublim intimitet, djup harmoni men också jakt, våld och försvar av det egna reviret. Här är gränsen mellan människa och djur tunn.

Gitarristen Geordie Little målar live på scenen fram majestätiska ljudlandskap, olycksbådande och glädjefyllda. Han kommer från Australien men är Berlinbaserad och har gått från att spela på gatan till att turnera Europa runt som solomusiker.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Okt
Onsdag 17 okt 2018 19:00 - 20:00 Umeå Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90770870
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
Ordinarie: 190 kr Scenpass: 150 kr Student: 95 kr Ungdom: 95 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 17 okt 2018 19:00 - 20:00 @ Umeå Folkets Hus
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.