Mindfuckness - en föreläsning om att tänka annorlunda

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Föreläsning, berättelse
Datum: Måndag 1 okt 2018

För att lära dig hantera, och sedan få till en bestående förändring, krävs det ofta att du tänker annorlunda. Du behöver kunna bemästra både ditt känsloliv och den nya världsbild förändringen för med sig, om du inte vill bli stående kvar med en fot i det gamla.

Den här föreläsningen liknar ingen du varit på tidigare. Inspirerande livsberättelser med fokus på förändringens olika faser. Allvar, humor och en smula kaos där allt mynnar ut i konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll. Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer stöka till det i huvudet och lämna ett bestående avtryck!

Christian Wass möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 100 000 följare.

Pontus Ströbaek är, enligt sig själv, ett geni och en guru och hjälper flera av Sveriges bästa föreläsare med deras scenspråk och kommunikation till sin publik. Med över 30 års erfarenhet av att stå på scen i olika sammanhang, guldmasknominerad, uppskattad komiker och hyllad regissör, har Pontus bestämt sig att förmedla någon form av klokskap tillsammans med Christian.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Okt
Måndag 1 okt 2018 18:30 - 21:00 Väven

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
Ordinarie: 405 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 1 okt 2018 18:30 - 21:00 @ Väven
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.