Tove Styrke - Sway tour

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Fredag 7 dec 2018

Den 7 december kommer hon äntligen tillbaka till Umeå - Tove Styrke. Missa inte när hon äntrar Vävenscenen för en fulladdad konsert på hemmaplan.

Sveriges nästa internationella popstjärna har ibland korats en aning lättvindigt. Dessutom har profetiorna mer sällan än ofta slagit in. Vad gäller Tove Styrke är dock utmärkelsen allt annat än förhastad – hon är nämligen Sveriges nya internationella popstjärna. Om det var någon som fortfarande tvivlade på kröningen, så torde Styrkes senaste album Sway (2018) tystat dem. Skivan hyllades unisont av inhemsk såväl som internationell press. Och detta med all rätt, då Sway på många sätt är en perfekt popskiva. Djupt förankrad i samtiden utan att vara cynisk, fylld till bredden med moderna produktioner, personliga texter och elastiska melodier; konstnärlighet och populärmusik i en ovanligt lyckad symbios. Och artisten själv skiner ikapp med den bubblande musiken – kaxig, stark och lekfull.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Dec
Fredag 7 dec 2018 20:00 - 22:00 Väven

Snabbfakta

Åldersgräns
13

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter köps på tickster.com och i Vävens kulturreception. Biljettsläpp 6 september.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 7 dec 2018 20:00 - 22:00 @ Väven
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.