Jan Guillou på Vävenscenen

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Föreläsning, berättelse
Datum: Onsdag 5 dec 2018

Välkommen att höra Jan Guillou berätta om sin stora romansvit ”Det stora århundradet” om 1900-talet. Med höstens bok, den åttonde i serien, ”Den som dödar drömmar sover aldrig” har vi kommit fram till 70-talet.

I nästan 50 år sedan romandebuten 1971 har journalisten och författaren Jan Guillou underhållit och ibland provocerat sina läsare. Få svenska författare är så produktiva och samtidigt närvarande och tydliga i den samtida debatten. Mer än femtio böcker har det blivit såväl samhällsspeglande som skönlitterära. Jan Guillous stora projekt romansviten ”Det stora århundradet” är en berättelse om 1900-talet, mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade. Hösten 2018 kommer den åttonde delen i serien- De som dödar drömmar sover aldrig.
Nu är det 70-tal. Vänstervågen från 1968 ter sig närmast som en idyll jämfört med det krig som håller på att växa fram mellan Europas säkerhetstjänster och en alltmer splittrad vänsterrörelse. Det blir bokstavligen en fråga om liv eller död.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Dec
Onsdag 5 dec 2018 09:30 - 19:30 Väven

Kontaktinformation

Kontaktperson
Cecilia Flodström
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
80 kr.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 5 dec 2018 09:30 - 19:30 @ Väven
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.