Lasse Stefanz - de första ljuva åren

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Konserter
Datum: Torsdag 1 nov 2018

50 år av hits på de nordiska dansbanorna. Nu kommer landets största dansband med sin populära konserthusturné till Umeå.

Efter över 50 år har Nordens största dansband Lasse Stefanz bestämt sig för att åka på konserthusturné. Ett antal spelningar gjordes i våras inför utsålda konsertarenor. Det gjorde att bandet fick mersmak och i höst gör bandet återigen turné i teatersalonger och konserthus, och i höst kommer Lasse Stefanz Exclusive - de första ljuva åren, till Umeå och Idun på torsdag 1 november.

Publiken får nu möjlighet att höra om bandets historia från första repetitionerna i hönshuset som barn, via vindlande landsvägar till första tv-framträdandet på 80-talet och exempellösa framgångar. Miljontals sålda album, Guldklavar och Grammisar talar sitt tydliga språk (inte minst idag då Lasse Stefanz är de mest säljande skivartisterna i landet).
Dessutom bjuds publiken på en odyssé av fem decenniers klädmode...
Och så självklart musiken, mycket nostalgi från ett band som spelat in över 800 låtar!

Turnén produceras och programleds av radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som gjort både biografi och flera tv-program om det folkkära bandet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Nov
Torsdag 1 nov 2018 19:00 Umeå Folkets Hus

Snabbfakta

Åldersgräns
0

Kontaktinformation

Kontaktperson
Thomas Deutgen
E-post
[email protected]

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 1 nov 2018 19:00 - 19:00 @ Umeå Folkets Hus
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.