SOLALA - Köket på turné!

Område: Umeå
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Musik, nöje, Konserter
Datum: Fredag 26 apr 2019

I ”Köket på turné”, Solalas största turné hittills, får vi återse de tre vännerna i sin originaluppsättning runt köksbordet. De bjuder på sina största och populäraste covers och nytt material i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång.

För sju år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik.

Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik – och kritikersuccén ”Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Apr
Fredag 26 apr 2019 19:00 - 21:25  

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90154300
Kontaktperson
Biljetter och besök
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Speciella behov
Handikappvänligt Rökfritt  

Prisinformation

Prisinformation
Ordinarie: 295 kr, Student: 185 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 26 apr 2019 19:00 - 21:25 @
OK

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.