Live på Bio - Karmelitsystrarna

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Opera
Datum: Lördag 11 maj 2019

Från 190 SEK

Storslagen opera i närbild. Fantastisk musik, stora känslor, underbara röster och praktfull scenografi. En vår fylld av förtärande passion, våld och svartsjuka. Men också av spirande kärlek, självuppoffring och martyrskap. Direktsänd opera från Metropolitan i New York.

Francis Poulencs opera Karmelitsystrarna bygger på verkliga händelser under franska revolutionens skräckvälde. I Mets uppsättning av detta mästerverk om tro och martyrskap gör Isabel Leonard den unga novisen Blanche de La Force, mot finska Met-legenden Karita Mattila som första priorinnan. Blanche är dotter till en markis och novis i karmelitklostret. Under revolutionen anfalls klostret och nunnorna fördrivs. Blanche flyr till faderns slott, men det är nedbränt och fadern avrättad. Hon förklär sig till bondflicka för att överleva och när hon får höra att de andra nunnorna dömts till döden beger hon sig till avrättningsplatsen.

Föreställningen textas på svenska.

Biljettpris: 275 kr, Scenpass eller medlem i Norrlandsoperans vänner 235 kr, student 190 kr. Priset inkluderar kaffe med kaka. Fri garderob. Förköp: Biljettcentrum.com. Biljetter som köps på plats inför föreställningen 300 kr.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Maj
Lördag 11 maj 2019 18:00 - 21:29 Umeå Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90770870
E-post
[email protected]

Prisinformation

Pris från
AttributeSection.Attribute.priceFromAsInt190 SEK
Prisinformation
Ordinarie: 275 kr, Scenpass: 235 kr, Norrlandsoperans vänner: 235 kr, Student: 190 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 11 maj 2019 18:00 - 21:29 @ Umeå Folkets Hus
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.