Under [är jag] bar

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Teater, dansföreställningar
Datum: Lördag 27 apr 2019

Från 90 SEK

Sista föreställningen. I över två och halvt år har denna lovsång till vaginan gjort succé runt om i Sverige. I slutet av april är det dags, då tar Mia Westin och Charlotte Lindmark för sista gången med publiken till de glömda våtmarkerna söderöver.

Kanske är smeknamnen lika många som öknamnen men få namn är neutrala och lätta att använda i ett ledigt samtal om det-där-där-nere. Vaginan är det namn som Charlotte Lindmark och Mia Westin valt för
sin upptäckarresa till de sydliga regionerna.

Trots tidigare insatser på scengolvet, som Kim Anderzons otaliga framföranden av Vivagina, är kunskaperna om vaginan fortfarande skrämmande bristfälliga.

– Varför har inte jag fått reda på det här tidigare i livet? Då hade jag mått bättre, säger Charlotte Lindmark i en intervju om arbetet med UNDER [är jag] BAR.

Det är hon och Mia Westin som på ett både humoristiskt och allvarligt sätt tar sig an upptäcktsresan in i glömda våtmarker och minerad terräng. I UNDER [är jag] BAR kryssar experter och entusiaster mellan snippor och buskar i jakten på svar. Hur mår vaginan? Är den så känslig och lättirriterad? Och vilka av alla smeknamn föredrar den själv?

Mia Westin är född i Stockholm, uppvuxen i Hälsingland och bosatt i Umeå. Hon har arbetat med teater sedan tidigt 90-tal bland annat som skådespelare och regissör på Profilteatern. Charlotte Lindmark från Luleå har ett förflutet i Teater Scratch. Hon är skådespelare som bland annat begåvat världen med sina karaktärer den inre pessimisten och Hope.

PRESSKLIPP:

"Stråk av allvar förhöjer en föreställning som kvalar in som höstens roligaste, och mest tänkvärda." VÄSTERBOTTENSKURIREN

"Hyperroliga! Obetalbara typer! En rejäl munfull av tidens samhällskritik." SUNDSVALLS TIDNING

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Apr
Lördag 27 apr 2019 19:00 - 20:30 Väven

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90770870
E-post
[email protected]

Prisinformation

Pris från
AttributeSection.Attribute.priceFromAsInt90 SEK
Prisinformation
Ordnarie: 180 kr, Scenpass: 140 kr, Student: 140 kr, Ungdom: 90 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 27 apr 2019 19:00 - 20:30 @ Väven
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.