Lola

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Musik, nöje, Övrigt
Datum: Fredag 8 mar 2019

Från 455 SEK

Tommy Körberg gestaltar ”Lola” i gripande pjäs om utanförskap. Tommy Körberg återvänder till teaterscenen som både skådespelare och artist i ”LOLA” – en musikalisk föreställning om att våga vara den man är.

Det blir en avskalad tvåmannaföreställning med enbart Körberg och pianisten Carl Flemsten på scen. Musiken i berättelsen är inspirerad och hämtad från världens alla hörn som skrivits om och framarbetats av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg och Tomas Andersson Wij.

Varietéartisten LOLA har uppträtt över hela världen, är firad och har vunnit stor framgång. Åtminstone påstår hon det själv.

LOLA har just blivit avtackad då hon inte längre är önskad på teatern. Hon är för gammal säger dom. Men LOLA har svårt att ta farväl av tiljorna, och i dimmorna av minnen, sprit och tabletter gör hon sin sista föreställning. Den absolut sista...

LOLA är en drabbande föreställning med mycket varm humor och njutningsfull sång. En föreställning som handlar om alla drömmar som inte går i uppfyllelse, om att åldras med värdighet och om längtan, hopp och kärlek.

I rollen som LOLA ser vi världsartisten Tommy Körberg som, ensam med pianist, trollbinder publiken från första stund. Björn Ulvaeus och Tomas Andersson Wii har skrivit nytt material speciellt för föreställningen som blir en ljuv musikalisk resa som bjuder till skratt men även eftertanke.

Idé och Regi Sunil Munshi

PRESSKLIPP:
"Ett hedervärt bidrag till diskussionen om vår framtid" - Dagens Nyheter
"Körberg har röst så det förslår" - Dagens Nyheter

"Tommy Körberg är magnifik som Lola" - Svenska Dagbladet
"Körberg sjunger fantastiskt bra" - Svenska Dagbladet

"Du kommer inte att glömma Lola" - Aftonbladet
"Tommy Körberg imponerar gång på gång" - Aftonbladet
"Lola kommer att beröra många med sin längtan och lust till liv" - Aftonbladet

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Mar
Fredag 8 mar 2019 19:00 - 20:30 Umeå Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)90 770870
E-post
[email protected]

Prisinformation

Pris från
AttributeSection.Attribute.priceFromAsInt455 SEK
Prisinformation
Bästa plats: 645 kr, Scenpass, Bästa plats: 605 kr, Ordinarie Salong: 595 kr, Scenpass Salong: 555 kr, Salong Bakre: 495 kr, Scenpass Salong Bakre: 455 kr

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 8 mar 2019 19:00 - 20:30 @ Umeå Folkets Hus
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.