Bob Hansson - Kan vi vara snälla nu för sen dör vi faktiskt

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Evenemang, Föreläsning, berättelse
Datum: Fredag 29 mar 2019

En av Sveriges mest älskade poeter, och nu turnerar han med sin helt egna inspirational-stand-up-föreställning om lattevispar och konsten att älska livet: Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt.

Med avstamp i nya boken Tankar för dagen – manual för ett snällare liv besvarar han eventuellt några av livets stora frågor.
Till exempel: Varför skrattar ett barn ungefär 400 gånger om dagen men en vuxen bara 15? Varför är en av de vanligaste lögnerna ”jag mår bra”, och utbrändhet den vanligaste sjukdomen i världens friskaste land? Varför är lattevispar farliga? Varför pratade Darwin så mycket om kärlek? Varför håller Bob Hansson in magen när han uppträder? Varför är vi så skickliga i konsten att såga oss själva? Varför agerar vi ibland som om det vore förbjudet att vara människa? Och varför heter så många tandläkare Dennis?

En föreställning då allt kan gå fel i en värld som gör just det, men ändå lyckas vara obegripligt vacker flera gånger om dagen.

Med sin energi, visdom och rikliga komik är Bob Hansson en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Mar
Fredag 29 mar 2019 19:00 - 21:30 Väven

Kontaktinformation

Kontaktperson
Cecilia Flodström
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
Pris: 270 kr. Biljetter köps via Tickster.com samt Kulturreceptionen, plan 3, Väven.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 29 mar 2019 19:00 - 21:30 @ Väven
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.