Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Här finns 30 konferenslokaler, två restauranger där den ena används endast för bl.a förbokade fester, konferensmiddagar och konserter. Medans den andra är en Á la carte restaurang för allmänheten som även finns med i White Guide.

Kontaktinformation

Gatuadress
Skolgatan 59
Postadress
903 29 Umeå

Evenemang på denna arena

Umeå
21 Mar 2019 - 9 Maj 2019
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus Kategori: Klubbar, Konserter, Musik, nöje
Tillfälle: 20:00
Umeå Jazzstudio är Umeås legendariska jazzklubb, en klubb för alla. Mat från klockan 19 och livejazz från klockan 20. Vi är en klubb som speglar vår tids jazz- och improvisations-musik och är en mötesplats för goda samtal och avkoppling. Välkommen!
Umeå-Jazzstudio

Umeå
22 Mar 2019
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus Kategori: Konserter
Tillfälle: 19:30
Thomas Di Leva tar nu sin kritikerrosade David Bowie-hyllning “Changes” ut i landet. En magnifik konsert där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.
Thomas-Di-Leva-Changes

Umeå
23 Mar 2019 - 24 Mar 2019
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus Kategori: Teater, dansföreställningar
Tillfälle: 12:00
Umeås dansföreningar bjuder på uppvisningar och prova på olika danser. Bugg, Salsa, WCS, Tango, Kizomba, Flamenko, Herrskapsdans med flera danser. Renhornen spelar på lördag till dans i Studion och i övriga lokaler dansas det också.
Dansfestival-i-Umeå
Visa alla föreställningar/tillfällen

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.