Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Här finns 30 konferenslokaler, två restauranger där den ena används endast för bl.a förbokade fester, konferensmiddagar och konserter. Medans den andra är en Á la carte restaurang för allmänheten som även finns med i White Guide.

Kontaktinformation

Gatuadress
Skolgatan 59
Postadress
903 29 Umeå

Evenemang på denna arena

Umeå
21 Feb 2019 - 9 Maj 2019
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus Kategori: Klubbar, Konserter, Musik, nöje
Tillfälle: 20:00
Umeå Jazzstudio är Umeås legendariska jazzklubb, en klubb för alla. Mat från klockan 19 och livejazz från klockan 20. Vi är en klubb som speglar vår tids jazz- och improvisations-musik och är en mötesplats för goda samtal och avkoppling. Välkommen!
Umeå-Jazzstudio

Umeå
1 Apr 2019
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus Kategori: Övrigt
Tillfälle: 19:00
Australiensiska Gravity & Other Myths låter livet hänga i sköra trådar när inre och yttre, kollektiv och individuell styrka utforskas i en både spektakulär och avskalad föreställning.
Backbone-Gravity-Other-Myths

Umeå

Från 150 SEK

3 Apr 2019
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus Kategori: Musik, nöje, Övrigt
Tillfälle: 19:00
PK-fittan talar ut. Det är ett hårt jobb men någon måste göra det. Återvinna, handla ekologiskt, ge tiggarna en slant. Det är tur att PK-fittan finns. Föreställningen inleds - naturligtvis - med en inkvoterad hen från orten presenterad av Fanny St...
Klubb-Fanny-PK-fittan
Visa alla föreställningar/tillfällen

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.