Nolia

Signalvägen 3, 90322 Umeå

Norrlands största mötesplats. Nolia, som ligger i Umeå och Piteå, är Norrlands största mässarrangör och därmed en av de viktigaste mötesplatserna för affärskontakter i norr.

En katalysator och en plats för kreativa, stimulerande och lönsamma möten mellan företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Förutom att anordna mässor, förvaltar vi och hyr ut de lokaler vi disponerar. Lokalerna används för mässor, seminarier, konferenser, idrotts- och fritidsaktiviteter. Nolia anlitas även som projektledare och konsult vid olika nationella och internationella arrangemang. Hos oss träffas över 200.000 människor årligen för att utbyta erfarenheter och för att utvecklas. Välkommen till Nolia !

Kontaktinformation

Gatuadress
Signalvägen 3
Öppettider
Öppet året runt
Postadress
90322 Umeå

Evenemang på denna arena

Umeå
26 Apr 2019 - 28 Apr 2019
Arena/Plats: Nolia Kategori: Mässor
Tillfälle: 10:00
En mötesplats för alla som gillar trädgård, inredning och mat. Här får besökarna inspiration, nya kunskaper och möjlighet att handla växter och mycket annat till trädgården, altanen, balkongen eller fönsterbänken. Mässan genomförs i Umeå i april v...
Nolia-Trädgård-2019

Umeå
13 Jun 2019 - 15 Jun 2019
Arena/Plats: Nolia Kategori: Mässor
Tillfälle: 9:00
Sveriges viktigaste skogsmässa. En av Sveriges mest intressanta mötesplatser för skogsbranschen. Vi är känd för vår seriösa fokusering på kvalitet och mässans lämpliga storlek, vilket ger både utställarna och besökarna tid till kvalitativa möten.
Skogsnolia-2019

Umeå
3 Aug 2019 - 11 Aug 2019
Arena/Plats: Nolia Kategori: Mässor
Tillfälle: Heldagsevenemang
Sveriges ledande besöks- och handelsmässa. Stora Nolia är mer än bara en mässa. Det är en handelsplats och en folkfest där du som besökare kan hitta idéer, inspiration och produkter inom en mängd olika områden.
Stora-Nolia
Visa alla föreställningar/tillfällen

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.