Nolia

Signalvägen 3, 90322 Umeå

Norrlands största mötesplats. Nolia, som ligger i Umeå och Piteå, är Norrlands största mässarrangör och därmed en av de viktigaste mötesplatserna för affärskontakter i norr.

En katalysator och en plats för kreativa, stimulerande och lönsamma möten mellan företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Förutom att anordna mässor, förvaltar vi och hyr ut de lokaler vi disponerar. Lokalerna används för mässor, seminarier, konferenser, idrotts- och fritidsaktiviteter. Nolia anlitas även som projektledare och konsult vid olika nationella och internationella arrangemang. Hos oss träffas över 200.000 människor årligen för att utbyta erfarenheter och för att utvecklas. Välkommen till Nolia !

Kontaktinformation

Gatuadress
Signalvägen 3
Öppettider
Öppet året runt
Postadress
90322 Umeå

Evenemang på denna arena

Umeå
20 Okt 2017 - 21 Okt 2017
Arena/Plats: Nolia Kategori: Mässor
Tid: 16:00
Norrlands egen ölmässa Nolia Beer är här! På mässan finns allt som passar på en ölmässa. Besökare kan hitta tillbehör och allt annat som behövs för att börja brygga hemma.
Nolia Beer

Umeå
28 Okt 2017 - 29 Okt 2017
Arena/Plats: Nolia Kategori: Marknader
Tid: Heldagsevenemang
Kom och fynda! Loppisen på Nolia är välbesökt och omtyckt. Kläder, böcker och prylar är några exempel.
Megaloppis på Nolia

Umeå
11 Nov 2017
Arena/Plats: Nolia Kategori: Mässor, Idrott, hälsa
Tid: 11:00
Det finns inte bara en väg som är den rätta när det handlar om att MåBra - det finns många - det är det som MåBraFestivalen handlar om.
MåBraFestivalen
Visa alla föreställningar/tillfällen

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.