Nolia

Signalvägen 3, 90322 Umeå

Norrlands största mötesplats. Nolia, som ligger i Umeå och Piteå, är Norrlands största mässarrangör och därmed en av de viktigaste mötesplatserna för affärskontakter i norr.

En katalysator och en plats för kreativa, stimulerande och lönsamma möten mellan företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Förutom att anordna mässor, förvaltar vi och hyr ut de lokaler vi disponerar. Lokalerna används för mässor, seminarier, konferenser, idrotts- och fritidsaktiviteter. Nolia anlitas även som projektledare och konsult vid olika nationella och internationella arrangemang. Hos oss träffas över 200.000 människor årligen för att utbyta erfarenheter och för att utvecklas. Välkommen till Nolia !

Kontaktinformation

Gatuadress
Signalvägen 3
Öppettider
Öppet året runt
Postadress
90322 Umeå

Evenemang på denna arena

Umeå
15 Sep 2018
Arena/Plats: Nolia Kategori: Idrott, hälsa, Barn
Tillfälle: 9:00
Att vara rörelserik är att ha självförtroendet, viljan och förmågan att utvecklas genom fysisk rörelse. Den är lika viktig för barns välmående som att kunna skriva, räkna och läsa. Därför vill vi att så många som möjligt ska ha l...
Change the game

Umeå
19 Sep 2018
Arena/Plats: Nolia Kategori: Mässor
Tillfälle: 9:00
Mässan är öppen för alla, oavsett ålder och tillhörighet i någon förening och mässan kommer att fyllas av utställare, seminarier och underhållning. Att den blir välfylld tänker PRO Västerbotten se till med sina nära 15 000 medlemmar i 51 föreninga...
Seniormässan

Umeå
29 Sep 2018 - 30 Sep 2018
Arena/Plats: Nolia Kategori: Marknader
Tillfälle: 12:00
Kom och fynda! Loppisen på Nolia är välbesökt och omtyckt. Kläder, böcker och prylar är några exempel.
Megaloppis på Nolia
Visa alla föreställningar/tillfällen

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.