Nyårsglitter över Umeå

Område: Umeå
Arena/Plats: Skeppsbron
Kategori: Festivaler, Övrigt, Evenemang, [...]
Datum: Måndag 31 dec 2018

Högtidsstunden vid tolvslaget på nyårsnatten har blivit en populär tradition för väldigt många Umeåbor och deras vänner. Firandet kommer innehålla nyårstal, musik, utseende av Umeåambassadör, nyårsskål samt ett mäktigt fyrverkeri.


All aktivitet sker nere vid Skeppsbron - Hamnmagasinet. Publiken kommer närmare händelserna och besökarna får en bättre överblick över allt som händer, både på scenen och när det är dags för fyrverkeri. Nyårsfirandet har förvandlat Umeå till Nyårsnattens stora festcentrum. Alla går man ur huse för att förväntansfullt salutera det nya året och tillsammans uppleva det mäktiga fyrverkeriet.

Det pampiga Nyårsfyrverkeriet ”Nyårsglitter över Umeå” avskjuts vid Hamnmagasinet. Fyrverkeriet finansieras av företagare från Umeå. Det är deras Nyårspresent till Umeborna och deras bidrag till en positiv bild av Umeå som en glad och gemytlig stad där man bryr sig om och gläds med varandra.

Program:
23.30 Publiken hälsas välkommen.
23.35 Årets Umeåambassadör presenteras
23.40 Nyårstal
23.45 Sångframträdande
24.00 Nyårsskål med publiken.
00.01 Årets Ambassadör tänder det glittrande Nyårsfyrverkeriet.

Varmt välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
31 Dec
Måndag 31 dec 2018 23:30 Skeppsbron

Kontaktinformation

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 31 dec 2018 23:30 - 23:30 @ Skeppsbron
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.