Umeå Energi Arena Sol (f.d. T3-Arena)

Gammlia, Umeå

Umeå Energi Arena Sol är Umeås största fotbollsstadion, med en publikkapacitet på ungefär 9 000 åskådare. Den är också hemmaarena för bland annat Umeå IK:s lag i Damallsvenskan och Umeå FC:s herrar i Division 1.

Kontaktinformation

Gatuadress
Gammlia

Evenemang på denna arena

Umeå
14 Jun 2019 - 15 Jun 2019
Arena/Plats: Umeå Energi Arena Sol (f.d. T3-Arena) Kategori: Idrott, hälsa
Tillfälle: Heldagsevenemang
Hjältehelgen är en upplevelsehelg där rörelserikedom och rörelseglädje för alla med funktionsvariation är främsta fokus. Helgen inleds med Hjälteloppet, en hinderbana som även inkluderar anpassning för personer som är rullstolsburna. Helgen handla...
Hjältehelgen

Umeå
19 Jul 2019
Arena/Plats: Umeå Energi Arena Sol (f.d. T3-Arena) Kategori: Musik, nöje
Tillfälle: 16:00
En kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets (och 00-talets) musikhjältar där nostalgin står i centrum. En stjärnspäckad festival som väcker minnen till liv.
Vi-som-älskar-90-talet

Umeå
20 Jul 2019
Arena/Plats: Umeå Energi Arena Sol (f.d. T3-Arena) Kategori: Festivaler, Musik, nöje
Tillfälle: 16:00
Njut av högsommar, god mat, dryck och rock i världsklass på Norrlands stora rockfestival. U Rock växer sig större än någonsin 2019 och flyttar till Umeå Energi Arena - Sol. Lineup 2019: Sabaton, U.D.O. (DE), Nocturnal Rites, Raubtier, Pretty Maids...
U-Rock
Visa alla föreställningar/tillfällen

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.