Trav på Umåker - V75

Område: Umeå
Arena/Plats: Umåker
Kategori: Övrigt

Umåker är ett av Umeås starkaste varumärken med Västerbottens största publika sportevenemang V75 med över 10 000 besökare. Som besökare på Umåker får du uppleva travsport så nära att du kan höra hovslagen och känna hästlukten. Ta med dina vänner på en trevlig dag på Umåker!

Passa på att njuta av trav i samband med lunchen. God mat och dryck sätter pricken över i:et på vilket travbesök som helst. Valmöjligheterna är stora på Umåker, oavsett om du vill äta en trerättersmeny eller bara en smörgås. Välj mellan att äta på Bistron, Restaurang Travaren, Läktarcaféet eller varför inte ta en korv i någon av korvkioskerna.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats

Kontaktinformation

Länkar

Hotell

First Hotel Dragonen

Avstånd: 4,1 km
First Hotel Dragonen är ett familjeägt hotell i centrala Umeå som renoverades 2014. Hotellet erbjuder 70 bekväma och modernt designade rum. Inom gångavstånd ligger Umeås shoppingområden, restauranger, Norrlandsoperan och Umeälvens härliga strandpromenad.
Hotell

Scandic Plaza Umeå

Avstånd: 4 km
Scandic Plaza ligger mitt i universitetsstaden Umeå, mellan gågatan och älven.
Hotell

Scandic Umeå Syd

Avstånd: 3,6 km
Scandic Umeå Syd ligger i universitetsstaden Umeå. Hos oss bor du nära flygplats, affärsdistrikt, natur och centrum med shopping och nöjen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 22 apr 2017 14:45 - 00:00 @ Umåker
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.