Pilgatans Julmarknad

Område: Umeå
Arena/Plats: Pilgatan
Kategori: Marknader, Evenemang
Datum: Lördag 15 dec 2018

Då är det dags för kulturstråket Pilgatans årliga Julmarknad! På Pilgatan välkomnas du till en härligt annorlunda julstämning. Varmt välkomna!

För nionde året i rad finns chansen att hitta lite mer annorlunda julklappar. Keramik, smycken, måleri, stickat, litteratur, mat och återbruk är bara en del av utbudet vi har att erbjuda. Kreativ Kollektivs gårdsplan och gårdshus fylls samt Verklighetens gårdsplan med utställare av varierande slag. Bildmuseet har julmarknad i museishopen och på flexhallsytan. Studenter från högskolorna för konst-, design- och arkitektur säljer sina alster. Nytt för i år är att marknaden blivit lite större än tidigare då Hotell Gamla Fängelset anslutit sig, och där kommer det att finnas utställare både inomhus och utanför entrén. Gröna Älgen, puben Öst på stan, flyttar ut på Kreativ Kollektivs gårdsplan med lunchservering och Zillers, den nya restaurangen i Gamla Tingshuset, serverar mat och dryck på fängelsegården. Arrangörer av Pilgatans Julmarknad 2018 är Kreativ Kollektiv, Bokcafé Pilgatan, Hotell Gamla Fängelset, Bildmuseet, Gröna Älgen och ABF.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Dec
Lördag 15 dec 2018 11:00 - 15:00 Pilgatan

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 15 dec 2018 11:00 - 15:00 @ Pilgatan
OK

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.