Umeå Trail och Ultra 2018

Område: Umeå
Arena/Plats:
Kategori: Idrott, hälsa

Bräntberget på Stadsliden är start och målplats för lördagens race som sträcker sig 11 km. Tävlingen erbjuder även en 6 km bana med ungdoms- och juniorklasser samt en löpartävling för barn olik alla andra tävlingar! Hos oss är barnbanan lite längre (1,5 km), lite smalare (på stig) och mycket roligare (över stock och sten). Dessutom springer Pippi Långstrump med! Näcken spelar fiol! Ansiktsmålning!

Det blir även i år en Ultratrail, ca 50 km men denna gång ska vi utforska skogarna runt Umeå stad. Denna tävling kommer också att starta på lördag 8 september, tidigt på morgonen. Så när det är dags för målgång är det fullt med folk på målområdet. Grovt förklarat startar vi på Bräntis, springer några kilometer inne på Stadsliden, lämnar skogen och tar oss vidare förbi NUS, in på Gimonäs och in, runt Grössjön. Vidare över till Nydalaområdet och dess stigar, korsar över mot Ersboda, in på I20-skogen och tillbaka till Stadsliden för målgång på Bräntberget.

För mer information, se länkar nedan.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.