Rex Brasserie

Adress: Rådhustorget, 90326 Umeå Visa karta

Adress: Rådhustorget, 90326 Umeå

Brasseriet slog upp sina portar 1996 och har kommit att bli en kär institution i Umeå. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör sig menyn med årstiderna och Rex tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus på lokalt och närproducerat lagas mat från grunden med inspiration från det klassiska franska köket. Rex Brasserie är en folklig krog för alla tillfällen och sällskap, erbjuder lunch, brunch och a´la carte.

Prova Rex Restaurang hopping där du tar del av alla verksamheter i Rådhuset. En helkväll med nya miljöer och intryck. Mat och dryck serveras från respektive verksamhets meny, exempelvis förrätt i Rådhuskällaren med trevligt öl, varmrätt och goda viner i Brasseriet, dessert och kaffe på Juliette.

En trappa ner finner vi Rådhuskällaren. Pub med enormt ölsortiment, craft beer i stans största ölkyl och 12 öl på fat. Menyn i Rådhuskällaren är spännande med inspiration från världens alla hörn.

En trappa upp i Umeås äldre vackra Rådhus finns fest- och konferenssalar för upp till 200 gäster. Med stans bästa utsikt över älven går stilfulla disputationsmiddagar och banketter av stapeln. Konferensrummen erbjuder modern utrustning och vackra och bekväma interiörer.

På lördagkvällar fylls Rex och Rådhuset av folk, dansgolv, barer, DJ´s och scen där artister som Linda Pira, Albin Myers, Näääk & Nimo, Sharks, Ola Salo och många många fler spelat för fullt hus…. Klubb Lördag 22-02. Ålder: Året du fyller 21 år. Halva priset i entrén med kårleg.


Rex är med i White Guide.

Visa mer

Om denna aktivitet