Allstar - The fabulous sportsbar

Adress: Kungsgatan 50 A, 90326 Umeå Visa karta

Adress: Kungsgatan 50 A, 90326 Umeå

Umeå är en riktig sportstad och en riktig sportstad behöver en högklassig sportbar. På Allstar samlas inte bara alla sportfreaks, här hittar du alla typer som gillar mat och bra stämning med en touch av Amerika.

Menyn har de valt att kalla Junkfood De Luxe. Köket serverar en lyxigare variant av amerikansk snabbmat. Här finns allt från feta burgare och fantastisk pasta till slimmade rätter för dig som vill äta sunt. Kort sagt här finns mat för alla. Barerna serverar allt du kan tänka dig. Bland annat görs många drinkar på färska frukter och puréer samt att spendrupsölen serveras i frysta sejdlar!

Inredningen är inte hatt leka med, vad sägs om massvis av 42" LCD-skärmar samt en 70" skärm där det alltid serveras sport! 6 olika matcher kan visas samtidigt och möjlighet finns att visa all sport som går på samtliga kanaler. Allstar är en perfekt mix av god mat, utvalda drycker och bra underhållning serverat i en exklusiv och sportig miljö. Den röda tråden i musiken som spelas på Allstar är att den skall kännas igen av samtliga nattklubbens gäster. Allstar står även för Umeås största och fräschaste uteservering under sommaren med över 250 sittplatser på Umeås hetaste plats, Renmarkstorget!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Centrum
    Umeå Centrum 0,2 km