Ta hand om dig själv

Kanske läge att passa på om du kan få en stund för dig själv? En quick-fix hos någon av make up-butikerna eller en skön fotmassage kan göra underverk så du får en massa ny energi till shopping och fika med vännerna sen!

Några av de frisörer du hittar i Umeå centrum är Hårizont på Skolgatan 51 och Kungsgatan 46 (deras mindre salong och shop), Swedish Beauty Factory som specialicerar sig på ekologisk hårvård och produkter, de finns på Thulegatan 3 B. Headline på Nygatan 17 B använder också ekologiska hårvårdsprodukter. I gallerian MVG finns frisörsalongerna Nikita och Speechless.  I gallerian Utopia hittar du frisörsalongen Clip och barberaren MRoom. Anna-Märtas Hårdesign på Renmarkstorget är en klassiker som har många stamkunder. KällbergElmberg på Rådhusesplanaden 12 är också en välkänd frisörsalong. 

Vill du passa på att träna en stund så finns det många möjligheter, USM har träningsanläggningar både högst upp i Utopia och även i Navet, Umeås nya badhus. Där du kan passa på att ta en simtur eller en skön stunds avkoppling i bubbelpoolen eller i relaxen en trappa ned. Här finns också äventyrsbad för hela familjen. Love Yoga erbjuder yoga i olika former, en del väldigt lugna och sköna, lite mer som avslappning och mediation dit du kan gå utan behöva tänka på att byta om. 

 

Vill du göra dig extra fin har t ex The Body Shop i Utopia ofta make up-rådgivningar, om du inte har tid att stanna en längre stund kan du få en quickfix eller bara några enkla tips av personalen. Make Up Store i MVG och Åhléns erbjuder också ofta drop in-rådgivning och ibland gratis make up när du handlar varor samtidigt. Passa på att kolla vad som är på gång när du är där! De flesta frisörsalaonger kombinerar make up och hår så där kan du för det mesta få en uppiffning också om det behövs.

Hos t ex Hud.nu eller Face Hudstudio kan du få härliga behandlingar av olika slag, kanske unna dig en skön fotvård eller massage?

Vill du ha fina naglar så kan du titta in hos Nail Design School och se om de har en ledig tid, här kan du få helt nya naglar eller fixa till de du redan har med lite nytt lack.