Hotellerbjudande

Unna dig ett drömmigt Fashionboende under Umeå Fashion Week. Här har vi listat erbjudanden från hotellen i Umeå centrum.

Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer
Erbjudande: Starta din Umeåvistelse med att mötas av en härlig goodiebag på rummet och ett glas bubbel i vår bar. På bara ett par lätta steg är du sedan i händelsernas centrum och kan ta del av Umeå Fashion Weeks fashionabla utbud här på hotellet och i Umeås innerstad. När inspirationsbanken är påfylld är du tillbaka på rummet och njuter av en god natts sömn för att sedan möta vår hyllade och instagramvänliga frukostbuffé när du vaknat. I erbjudandet ingår boende i dubbelrum, frukost & wifi, goodiebag och välkomstbubbel.
Länk till erbjudande 

U&Me Hotel
Erbjudande: U&Fashion! Välkommen till ett nytänkande hotell med bästa läge mitt i centrala Umeå. Skapa din egen optimala vistelse genom att bo kompakt eller rymligt och krydda med en inspirerande modeupplevelse just utanför din hotelldörr.
Boka ditt boende och ange bokningskoden: FASHION , enkelrum M 700kr/natt, Dubbelrum M 800kr.

First Hotel Dragonen
Erbjudande: Fashion Week på First Hotel Dragonen! Välkommen till ett familjeägt hotell i centrala Umeå. Sov i ett av de 94 bekväma och modernt designade rummen och ta del av de spännande programpunkterna under modeveckan. Ett tips är lördagens kvällsvisning UFW Modeshow som tar plats i hotellets Harriets salonger. Det blir en kväll med mode, skönhet och nöje och där publiken bjuds på allt från modevisning och show till quick fix och fest.
Boka ditt boende direkt i receptionen och få 10% på ordinarie pris. Uppge bokningskod Umeå Fashion Week. Kontakt: 090-125800 eller [email protected]~~United States, UK, Italy, France and Germany