Från: - Till:
Från: - Till:

På gång

Happening this week

 • Sofia Karlsson

  fre 31 okt

  Nya albumet släpps den 15 oktober, följt av höstturné. Nu är Sofia Karlsson äntligen tillbaka med ett helt nytt album. Visst finns grundstommen av hennes svenska, klassiska vistradition kvar även här. Men på nya plattan visar Sofia även upp lite mer av sina amerikanska rootsinfluenser.

  Läs mer
 • Till häst genom Västerbotten

  tis 4 nov - ons 5 nov

  I juni 2014 lämnar Sven Björklund och Olof Wretling Umeå (till häst) för en berättarjakt genom tre årstider i Västerbotten. Som Bröderna Grimm fast 200 år senare. Med hjälp av en sherpa från Arbetsförmedlingen Kultur (utan häst) bärgas en muntlig berättarskatt.

  Läs mer
 • Christian Kjellvander & The Tarantula Waltz

  fre 7 nov

  Christian Kjellvander, The Tarantula Waltz och De Montevert kommer att spela live på Guitars. Senast Christian Kjellvander var i Umeå så gjorde han en intim spelning på Scharinskas festvåning, biljetterna sålde slut snabbt, nu är han äntligen tillbaka med det lysande albumet "The Pitcher" under bältet. Magi.

  Läs mer
 • Lisa Miskovsky

  fre 7 nov

  Är det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare.

  Läs mer

Tjakttja- höst- Drivkraftens årstid

ERBJUDANDEN

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.