Från: - Till:
Från: - Till:

På gång

Happening this week

 • Christmas Night

  fre 28 nov

  Succén är tillbaka! Upplev vinternattens klarast lysande stjärnor i Christmas Night. I år står Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Pernilla Andersson för julstämningen och de ljuva tonerna - tillsammans med sitt band kommer trion att gästa konserthus och arenor över hela landet för en oförglömlig kväll.

  Läs mer
 • Skyltsöndag i Umeå

  sön 30 nov

  Musik, tomte och lucia. Skyltfönstren är utsmyckade och julhandeln börjar på riktigt! Luciatåg från Scandic Plaza till Rådhustorget.

  Läs mer
 • Umeå Europeiska Filmfestival

  fre 5 dec - lör 13 dec

  Umeå Europeiska Filmfestival startar den 5 december och kommer under nio dagar bjuda på ett brett program med fokus på den europeiska filmen.

  Läs mer
 • Roger Pontare - Mitt Vinterland

  fre 5 dec - sön 21 dec

  Roger Pontare är en Sveriges mest omtyckta och erkända manliga sångare och när han i advent 2014 ger sig ut på en efterlängtad konsertturné i några av landets vackraste kyrkor kan man räkna med en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. Roger kommer bjuda på en stämningsfull och mäktig upplevelse med några av julens allra mest omtyckta klassiska sånger men även några mer okända personliga favoriter.

  Läs mer

Tjakttjadálvvie- höstvinter- Vandrandets årstid

ERBJUDANDEN

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.