Från: - Till:
Från: - Till:

På gång

Happening this week

 • Spring Forward Festival

  tors 24 apr - sön 27 apr

  Spring Forward är en årlig dansfestival där unga dansare och koreografer får visa upp sina verk inför publik. Festivalen besöker varje år en ny stad och under kulturhuvudstadsåret kommer den till Umeå. Festivalen är ett initiativ av det europeiska dansnätverket Aerowaves, som finns i 36 länder. Under Spring Forward har du möjlighet att knyta kontakter med branschmänniskor från hela Europa.

  Läs mer
 • Nolia Trädgård

  fre 25 apr - sön 27 apr

  När de allra första vårvindarna sveper in slår Nolia upp portarna för alla trädgårdsintresserade. Hit kommer de riktigt inbitna och kunniga liksom nyfikna nybörjare, alla för att få kunskap, tips och framförallt inspiration.

  Läs mer
 • Årstidsinvigning Gijrra

  ons 30 apr

  Kom till Rådhustorget i Umeå och invig nästa årstid. Showen börjar med den kollektiva performance-akten Convoy. Invigningsceremonin innehåller ett exklusivt samarbete mellan Umeåbandet Winhill/Losehill och samiska artisten Jon Henrik Fjällgren.

  Läs mer
 • Renhornens Vårkonsert med Samuel Ljungblad

  ons 30 apr

  Renhornen - Umeås äldsta, roligaste och bäst bevarade storband/showband ger sin traditionella vårkonsert med 100 % Umeåkultur. På Renhornens konserter kan vad som helst hända, ofta till både publikens och bandets förvåning. Förutom jazz bjuder Renhornen också ofta på soul, pop och klassisk schlager i en salig röra, framförda av våra egna sångare/sångerskor. Denna gång gästas Renhornen också av en de vassaste soul- och gospelrösterna vi känner till - Samuel Ljungblahd. Håll i er nu åker vi!

  Läs mer

Gijrradálvvie – Vårvinter - Uppvaknandets årstid

Erbjudanden