Från: - Till:
Från: - Till:

På gång

Happening this week

 • Nycirkusfestival - Knee Deep

  tors 4 sep - lör 6 sep

  Nycirkuskompaniet Casus som har hänfört publik och kritiker världen över, sätter inte bara sina armar och ben på prov, utan använder till och med käkarna för att länka samman sina kroppar. Låt dig ryckas med av en föreställning som lyckas vara både brutal och poetisk på samma gång.

  Läs mer
 • Nycirkusfestival - Flown

  fre 5 sep - lör 6 sep

  FLOWN av Pirates of the Carabina är en show i en show, där vi får följa skådespelarna bakom kulisserna. De spelar en brokig skara av karaktärer, fästa i ett fallfärdigt ramverk i väntan på att ridån ska gå upp.

  Läs mer
 • Umemilen

  sön 7 sep

  Höstens stora motionslopp för hela familjen! Söndagen den 7:e september går Umemilen traditionsenligt av stapeln ute på Nydalaområdet. Precis som vanligt går den lättlöpta milslingan runt Nydalasjön.

  Läs mer
 • Vävmässan

  tors 18 sep - lör 20 sep

  Vävmässan kommer till Umeå! På temat ”Vävlust” kan du ta del av utställningar, föreläsningar, försäljning, utflykter, kurser, workshops och festkväll. Det här är första gången mässan – som väcker stort internationellt intresse – är förlagd till norra Sverige, så den får en norrländsk prägel. Mässan arrangeras vart tredje år av Svenska Vävrådet i samarbete med bland andra länshemslöjdskonsulenten och Västerbottens läns hemslöjdsförening.

  Läs mer

Tjakttjagiessie - höstsommar - Skördandets årstid

Missa inte....