Från: - Till:
Från: - Till:

Välkommen till vänliga Umeå. Alltid gästfritt. Just nu myggfritt.

Happening this week

 • Figaros bröllop

  ons 4 mar - lör 28 mar

  Vårens opera glittrar av vatten och dryper av humor. En förvecklingskomedi av Wolfgang Amadeus Mozart som i vår version utspelar sig i framtiden, närmare bestämt år 2068.

  Läs mer
 • Littfest

  tors 12 mar - lör 14 mar

  Umeås internationella litteraturfestival Littfest är precis vad det låter som. Litteratur, fest och festival - på en och samma gång. I år för sjätte gången.

  Läs mer
 • Bröderna Luuk

  fre 13 mar

  Bröderna Luuk - får man göra slut med sitt syskon? Man hör ofta om syskonkärlek och perfekta familjerelationer. Hur sant är det eg? Syskonkärlek och syskonbråk. Får man göra slut med sitt syskon?

  Läs mer
 • Årets första MADE

  fre 13 mar

  Andres Lokko i samtal med punkikonen och författaren Viv Albertine. Poddsågning av Lennart Holmlunds blogg. Dans av den österrikiska koreografen An Ian Kaler med musik av Jam ”Planningtorock” Rostron. Frida Hyvönen, Elin Berge och det mystiska r’n’b-aliaset 1987. Dessa och många fler samsas under samma tak när MADE och Littfest delar kväll på NorrlandsOperan 13 mars.

  Läs mer

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.