Från: - Till:
Från: - Till:

Tjakttjadálvvie- höstvinter- Vandrandets årstid

Happening this week

 • Umeå julmarknad

  fre 12 dec - sön 21 dec

  En julmarknad där granen och elden står i centrum. Där tomten lyssnar på barnen, och barnen lyssnar på sagor. Där man hittar både stickat och virkat men kanske mest något ystat, kokat, torkat, inlagt eller bakat. Och goda råd om hur man lagar allt det på egen hand.

  Läs mer
 • Markus Krunegård

  fre 19 dec

  Den före detta Laakso-sångaren debuterade som soloartist 2008 med albumet ”Markusevangeliet”. Sedan det stora genombrottet med framför allt radiodängan ”Jag är en vampyr” har han fortsatt leverera hit efter hit, bland annat Hela livet var ett disco, Everybody Hurts, Let’s go nu är jag din yo och Du stör dig hårt på mig.

  Läs mer
 • Kammarkören Sångkraft - Jul i Björkarnas stad

  lör 20 dec - sön 21 dec

  Jul i Björkarnas stad kallar Kammarkören Sångkraft sin traditionella och stämningsfulla julkonsert. Rubriken rymmer musik som ni längtar efter och tonkonst som ni inte visste att ni önskade er. Och vi önskar oss er, kära publik!

  Läs mer
 • Sanna Nielsen – Min Jul

  sön 21 dec

  Högaktuella Sanna Nielsen ger sig ut på en exklusiv julturné. Tillsammans med sitt sexmannaband besöker Sanna konserthus och arenor över hela Sverige med premiär den 18/11 på Maxim i Stockholm, följt av 16 st konserter med avslutning i Umeå den 21/12.

  Läs mer

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.