Från: - Till:
Från: - Till:

Välkommen till vänliga Umeå. Alltid gästfritt. Just nu myggfritt.

Happening this week

 • Umeå internationella författarscen - Samantha Ellis

  tis 26 maj

  I över ett år har det varit på tal – nu händer det äntligen. Umeå får, precis som Stockholm, Göteborg och Malmö, en egen internationell författarscen! Konceptet, som en gång utarbetades av Ingemar Fasth på Kulturhuset, innebär en handfull varma och djuplodande scensamtal årligen med aktuella författare från hela världen.

  Läs mer
 • Blodomloppet

  ons 27 maj

  Veteranerna Korpen Västerbotten tillsammans med Blodcentralen arrangerar Blodomloppet. Löpning 5 km eller 10 km, damer och herrar med tidtagning eller motion. Gå eller lunka 5 km utan tidtagning.

  Läs mer
 • Anders Widmark - live - Guitars

  ons 27 maj

  Den tvåfaldigt Grammisbelönade pianisten Anders Widmark har sålt både guld och platinaskivor. Han har legat etta på P4:as playlist. Senaste skivan Horses on the run (Finns på Spotify) var första steget in i en ny musikalisk riktning. Widmark möter pop möter house. I vår kommer också ett par nya singlar.

  Läs mer
 • Carola - Det bästa av mig

  tors 28 maj

  Carola uppträder med en stor konsert på campus i Umeå. Carola, aktuell med "Så Mycket Bättre" och en i det närmaste utsåld vårturné, kommer glädjande nog att göra en stor konsert i Umeå, på campus den 28 maj. Det blir den största konserten som Carola gjort i Umeå någonsin.

  Läs mer

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.