Från: - Till:
Från: - Till:

På gång

Happening this week

 • Till häst genom Västerbotten

  tis 4 nov - ons 5 nov

  I juni 2014 lämnar Sven Björklund och Olof Wretling Umeå (till häst) för en berättarjakt genom tre årstider i Västerbotten. Som Bröderna Grimm fast 200 år senare. Med hjälp av en sherpa från Arbetsförmedlingen Kultur (utan häst) bärgas en muntlig berättarskatt.

  Läs mer
 • Lisa Miskovsky

  fre 7 nov

  Är det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare.

  Läs mer
 • Christian Kjellvander & The Tarantula Waltz

  fre 7 nov

  Christian Kjellvander, The Tarantula Waltz och De Montevert kommer att spela live på Guitars. Senast Christian Kjellvander var i Umeå så gjorde han en intim spelning på Scharinskas festvåning, biljetterna sålde slut snabbt, nu är han äntligen tillbaka med det lysande albumet "The Pitcher" under bältet. Magi.

  Läs mer
 • Veronica Maggio

  lör 8 nov

  En av Sveriges populäraste artister ger sig ut på en stor Nordenturné i höst, och vi är mäkta glada över att hon gör ett av sina stopp här hos oss i Umeå! Den 8:e november intar hon Idunteatern, och det blir dans och allsång till favoriter som Sergels torg, Jag kommer, Välkommen in, Hela huset… ja, ni vet!

  Läs mer

Tjakttja- höst- Drivkraftens årstid

ERBJUDANDEN

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.