På gång i Umeåregionen!

Happening this week

Lisa Ajax och Boris René på Umeå Live

Onsdagen den 26 juli toppas Umeå Live av Mellostjärnorna Lisa Ajax och Boris René.
ons 26 jul

Musik vid Havet i Norrmjöle

Välkomna till en kväll med artister från bygden och världen!
ons 26 jul

Umeå Fotbollsfestival

Mariehem SK, Umeå Kommun, alla medhjälpande arrangörsföreningar samt våra sponsorer hälsar Er varmt välkomna till sommarumeå och en av Sveriges största, årligt återkommande, internationella fotbollsturneringar.
tors - sön 27 - 30 jul - jul

Hasse Andersson uppträder på Umeå Live

Huvudakt denna kväll är Hasse Andersson.
fre 4 aug

Stora Nolia

Sommarens stora folkfest! Se uppträdanden av aktuella artister, lyssna på föreläsningar, shoppa loss, ät gott och njut av myllret och den härliga atmosfären. På Stora Nolia finns något för alla åldrar.
lör - sön 5 - 13 aug - aug

Slåtterdagar på Hummelholms slåtterängar

Årligen de två första helgerna i augusti träffas vi på våra fantastiska slåtterängar i vackra Hummelholm för att umgås, föra traditionen vidare och vårda naturreservatet.
lör - sön 5 - 13 aug - aug

Jill Johnson och bandet firar 10 år!

Jill Johnson firar 10 år med sitt band och tillsammans beger de sig ut till tio utvalda spelplatser i Sommarsverige! Publiken kan förvänta sig exklusiva konserter fyllda med kärleken till musiken. Vad kan bli bättre än att tillbringa en sommarkväll med Jill och hennes band, country, bluegrass, rock och blues?
fre 11 aug

Tavelsjö Halvmarathon

Tavelsjö Halvmarathon är en tävling där man springer runt den natursköna Tavelsjön. Tävlingen har vuxit till att bli Norrlands största långlopp med 1000 platser för Löparna. Prestationspriser till de 3 främsta i varje klass, utlottning av fina priser till alla som är med samt att alla får ett minnesvärt pris.
lör - sön 12 - 13 aug - aug

Landsbygdsdagen i Vännäs byar

Loppis, gårdsbutiker, mat och caféer, bagarstugor, hantverk, konst och musik – det finns mycket att upptäcka på en runda bland byarna i Vännäs.
lör 12 aug

Swedish Beach Tour 2017

16–19 augusti står Umeå åter som arrangör för sommarens absolut skönaste evenemang när finalen av Swedish Beach Tour går av stapeln på Skeppsbron. 2017 års upplaga blir den största på många år. Sommaren omfattar hela nio tourstopp, inklusive SM-veckan på Skrea strand i Falkenberg och Tourfinalen i Umeå.
ons - lör 16 - 19 aug - aug

Nordiska juniormästerskapen i friidrott

Helgen 19-20 augusti 2017 kommer ca 300 av de bästa juniorerna från de nordiska länderna till Umeå för att tävla i friidrott, individuellt och i lag.
lör - sön 19 - 20 aug - aug

Glassbonden Gravel Challenge

Glass och cykling är en suverän kombination, och därför har Glassbonden och Cykelintresset valt att samarbeta kring ett avslappnat motionslopp i slutet av augusti.
lör 26 aug

Kristina Bergström & Thuva Härdelin

Ladda för historieberättande, humor och spelmansmusik på fiol och tramporgel när riksspelmannen Thuva Härdelin och tramporgelfantasten Kristina Bergström intar scenen.
lör 9 sep

For the sky not to fall

En intensiv och oförglömlig upplevelse för alla sinnen.
ons - tors 13 - 14 sep - sep

Toughest Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Umeå till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.
sön 17 sep

Träna din inre kondition - mindre stress mer glädje med Tomas Gunnarsson

Öka ditt välmående och bli en bättre vän, kollega, förälder — helt enkelt en bättre medmänniska.
tis 26 sep

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.