På gång i Umeåregionen!

Happening this week

Historien om en soldat

En poetisk saga om livet, lyckan och kärleken. Historien om en soldat är en mästerlig musikteater skriven av Igor Stravinskij, här med skådespelerskan Stina Ekblad i samtliga roller.
lör - lör 7 - 21 apr - apr

Nolia Trädgård 2018

En norrländsk mötesplats för alla som gillar trädgård.
fre - sön 20 - 22 apr - apr

Björkstakattens internationella kattutställning

Varmt välkomna att besöka BJKs årliga kattutställning! Internationella 2-certifikatsutställning 2018.
lör - sön 21 - 22 apr - apr

Umeå Craft Beer Week

För att fira sitt växande rykte som en av Sveriges mest dynamiska ölstäder kommer alla Umeås fem lokala bryggerier, i samarbete med den stora ölmässan Nolia Beer 2018 och några av stadens bästa och ölvänligaste barer och restauranger, att vara värd i firandet av lokal öl - och ni är alla inbjudna!
ons - lör 25 - 28 apr - apr

Roots

Udda karaktärer och bländande kostymer. Tjeckiska Cirk La Putyka går tillbaka till cirkusens rötter i en poetisk och visuellt imponerande nycirkusupplevelse som blandar marionetter, dans och akrobatik.
tors 26 apr

Mästerbotten #2

Random Bastards & Hoopdiggas är tillbaka på Väven efter fullt hus i fjol. 2018 bjuder de kreativa kollektiven tillsammans med Tiljan AB och Umeå kommun på två välfyllda kvällar med konserter & klubb, pop up-butik, vernissage och workshops. Fredagen tillägnas alla som är under 18 år och lördagen går all in för 18+.
fre 27 apr

Umeå Musiksällskaps Vårkonsert

Konsert med Umeå Musiksällskaps symfoniorkester.
sön 29 apr

Vårdräparn

Tough Training Group Umeå anordnar Vårdräparn, en multisporttävling i tvåmannalag som riktar sig till både vana och nya multisportare. Tävlingen innefattar grenarna paddling, cykling och löpning som alla innehåller ett orienteringsmoment.
sön 13 maj

Vännäsdagarna med gatufest

En av södra Västerbottens största marknader, med tivoli och underhållning för hela familjen.
fre - sön 6 - 8 jul - jul

Välkommen till Umeåregionen

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.