På gång i Umeåregionen!

Happening this week

Passion

En Broadwaymusikal av Stephen Sondheim om kärlekens omvälvande, våldsamma och förlösande kraft.
ons - ons 1 - 8 mar - mar

Poetry Slam

Poetry Slam är en tävling i scenpoesi, en känsloexplosion klädd i ord. Poeterna har tre minuter på sig att framföra sina dikter med inlevelse och språkliga finesser. Tävlingen avgörs sedan av publiken som subjektivt sätter poäng på dikterna och framförandet.
tors - tors 2 - 30 mar - mar

House of Metal

Välkommen till 2017 års House Of Metal! Redan nu är Nederländska Asphyx, Dark Tranquillity, Ereb Altor och det mäktiga amerikanska bandet Anthrax klara för festivalen! Håll koll på House of Metal hemsida för uppdateringar om fler artister.
fre - lör 3 - 4 mar - mar

Tommy Nilsson

Intim, lycklig och storslagen, kommer Tommy Nilsson tillbaka till publiken 2017 med en föreställning om kärleken, livet och en försvarlig dos Rock´n roll.
tors 9 mar

Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl, aktuell med nya Ep’n ”Famna Jorden” och TV-programmet Så Mycket Bättre, åker ut på en efterlängtad turné i vår.
lör 11 mar

Torrböle skoterfestival

Vinterns höjdpunkt - skoterfolkrace i Torrböle.
lör 18 mar

Özz Nûjen är Rikard III

Hertigen av Gloucester, blivande kung Rikard III är maktgalen, manipulativ och bitter - med en sällsam attraktionskraft på kvinnorna och männen omkring sig. Vägen mot kungakronan fylls av politiska missgrepp, uppror och intriger i ett blodigt familjedrama. Vad händer med makten, vem har makten och var är du när makten kontrollerar allt och alla? Se Özz Nûjen göra alla roller i det klassiska dramat Rikard III, fritt efter William Shakespeare.
tis 21 mar

Ronny Eriksson- Oförhappandes

Ronny Eriksson är tillbaka med en ny föreställning! Han säger precis vad han menar. Och han använder inget säkerhetsnät.
fre - lör 24 - 25 mar - mar

Skid SM längdskidor

De avslutande SM-deltävlingarna på längdskidor avslutas i Umeå detta år.
fre - lör 24 - 25 mar - mar

Äntligen måndag! med hiphopartisten Petter

Hiphopartisten Petter kommer till Nordmaling med sin föreläsning - "En hyllning till språket."
mån 27 mar

Umeå Open

Umeå Open är en årlig musikfestival i Umeå som äger rum i mars. Det är Sveriges största inomhusfestival med flera tusen besökare per år.
tors - lör 30 - 1 mar - apr

Om Umeåregionen

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr! Information om Umeåregionen finns på denna webbplats. När du utforskar andra destinationer utanför Umeåregionen hamnar du på respektive destinationers webbplatser.